GETİP BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'Ü DİNLEMEYE GİTTİ

.

Odalar Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 11:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
227 okunma

PİMTAŞ A.Ş İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt, Gebze Belediye Başkanı ve Ak Parti belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz'ü sabah kahvaltısında Gebze Bölgesinde faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları ile buluşturdu. 

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu Başkanı Resul Orman ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Zinnur Büyükgöz'ü dinlemeye gittiler.

GETİP bu katılımı sosyal medyadan "Gebze Belediyesi ve Pimtaş ortaklığıyla düzenlenen kahvaltı organizasyonuna GETİP üyemiz Pimtaş ARGE yetkilisi Sayın Özlem Kozankurt ve Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz'ün nazik davetlerine Başkanımız Resul Orman,Başkan Yardımcımız Hüseyin Karadeniz,Genel Sekreterimiz Fatih İşlek,Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yücel Akpınar,Hanifi Subaşı ve Tarık Karakuş ile katıldık." sözleri ile paylaştı..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.