OĞUZ ŞERİFALİOĞLU'NUN ABD ÇIKARMASI MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

.

Ekonomi Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 21:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
207 okunma

5 Ocak 2024 tarihinde "GTO MECLİS BAŞKANI OĞUZ ŞERİFALİOĞLU AMERİKA'YA GİTTi" başlığı ile vrdiğimiz haberde şu bilgileri paylaşmıştık;

Gebze Ticaret Odası Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu TOBB'un özel görevlendirmesi ile sekiz gün sürecek bir program kapsamında Amerika'ya gitti..

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun, Türk sanayi ve iş dünyasına yönelik olarak sürekli yenilikler üreterek, ülke ekonomimize ve sanayimize katkılar sunmak amacı ile geliştirdiği proje ve programlar kapsamında, Şikago’da düzenlenecek olan TOBB TTM tanıtım toplantıları ve tekinliklerini inceleyici olarak Gebze Ticaret Odası Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nu gönderdi..  

Gebze Ticaret Odası Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Türkiye ile Amerika arasında ticareti geliştirmek için Şikago'da inşa edilen TOBB TTM  Ticaret Merkezinin tanıtım toplantılarındaki incelemelerini ve izlenimlerini, Türkiye'de ki Ticaret Odalarına aktaracak..  

OĞUZ ŞERİFALİOĞLU'NUN ABD ÇIKARMASI MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI
Gebze Ticaret Odası Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu, TOBB adına özel bir görevlendirme ile gittiği Amerika'da, bu görevini başarı ile yerine getirerek TOBB TTM  Ticaret Merkezi ve işleyişi konusunda uzmanlamış olarak döndü..

Başkan Şerifalioğlu Amerika'dan döndükten sonra TOBB Başkanı RTıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetimine gerekli brifingi sunduktan sonra GTO Meclis Toplantsında da GTO üyelerini TOBB TTM  Ticaret Merkezi konusunda bilgilendirerek, Türkiye ile ABD arasındaki ticaret köprüsünün kapılarını açtı.

İşte o günden beri Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin çok sayıdaki şehrindeki sanayici ve iş insanları, TOBB TTM  Ticaret Merkezine başvurarak, Amerika ile ticaret yapma yoluna gitti..

Türkiye- Amerika arasındaki ticareti geliştirmek için Kocaeli ve Gebze bölgesindeki sanayici ve iş insanlarını harekete geçiren Oğuz Şerifalioğu, bu amaçla başlattığı çalışmanın sonucunda 137'si GTO Meclisi üyesi olmak üzere 154 firma ABD ile ticaret için işlemlerini başlatırken,130 firmanın ise başvuru aşamasında olduğu öğrenildi..

Oğuz Şerifalioğlu çalışmaya Gebze Bölgesinin sanyi ve iş dünyasının tamamına yaymak için GOSB'da kapsamlı bir etkinliğe imza attı..

Başkan Şerifalioğlu o etkinliği sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;
"TOBB Trade Center olarak GOSB Teknopark A.Ş ile iş birliğimiz kapsamında, ABD’ye teknolojilerini taşımak isteyen teknoloji girişimcileri ile 19 Mart Salı günü GOSB Teknopark ev sahipliğinde düzenlenen #Chicago Ofisi Tanıtım Toplantısında bir araya geliyoruz.
Ülkemizin sürdürülebilir ihracatına katkı sağlamak, misyonumuz kapsamında, ABD’ye ihracat yolculuklarında tüm firmalarımızın yanındayız!"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.