Bakan Kacır OSB Yıldızlarına Gebze'de Plaket Takdim Etti

.

Sanayi Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 19:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
370 okunma

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen OSBÜK OSB Yıldızları Plaket Töreni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın teşrifi ve Vali Seddar Yavuz'un katılımıyla gerçekleşti.

Gebze Bilişim Vadisi Eren Bülbül Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreni, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü ve THY Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen’in açılış konuşmalarıyla başladı, Vali Seddar Yavuz ve Bakan Mehmet Kacır'ın konuşmalarının akabinde plaket takdimi ile sonlandı..

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’a hediye takdimi sonrası ödüller sahiplerine verilmek üzere plaket törenine geçildi.

11 farklı kategoride ilk 10’a giren OSB’lerdeki 116 firma ve kuruma plaketleri ve hediyeleri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü tarafından verildi. Ödüllerin takdim edilmesi akabinde protokol ve ödül alan firmaların hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tören sona erdi.

Ödül Töreni sponsoru Turkish Kargo’ya özellikle teşekkür eden Bakan Kacır: “Trabzon Silah Sanayi’ne Turkish Kargo’nun vermiş olduğu ödül çok hoşuma gitti. 120’den fazla ülkede 380 havalimanına sahip Turkish Kargo, Türkiye’nin ihracat ürünlerini büyük bir gururla taşıyor. Trabzon Silah Sanayine de güzel bir ödül takdim ettiler. Özel bir anlaşma ile bir yıl boyunca orayı destekleyecekler. Turan Bey’le anlaşarak 11 kategorinin tümünün birincilerine de bu ödülü verecekleri sözünü aldık inşallah. Biz de kendilerine bu ödülle teşekkür edeceğiz.” dedi.

Ödül törenine Bakan Mehmet Fatih Kacır ve Vali Seddar Yavuz'un yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Oruç Baba İnan ve Zekeriya Coştu, Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü İlker Murat Ar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Soydabaş, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, THY Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSBÜK Başkan Yardımcısı Cengiz Şimşek, OSBÜK Genel Sekreteri Fatih Soysal, OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Ceylan, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Türker, Erdim Noyan, Necip Filiz, Selçuk İskender, Cem Gün, Murat Çökmez, Mustafa Narlı, Sabri Ünlütürk, Cem Hısımcıl, Ömer Ünsal, Sabri Tekli, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioglu, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dudaroglu, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen, çok sayıda davetli, iş insanları ve basın mensupları katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.