GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU ALMAN YATIRIMCILARI TOBB'A GÖTÜRDÜ

.

Sanayi Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 11:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
235 okunma

Almanya’nın dev PSB üretici Firması ETS Veins of Copper geçtiğimiz hafta yatırım için geldiği Gebze'de Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nu ziyaret ederek istişarede bulunmuştu.. 

Oğuz Şerifalioğlu bu ziyareti sosyal medyadan "Almanya’nın dev PSB üretici Firması; ETS Veins of Copper, Yönetim Kurulu Başkanı Alı Shahzad, CEO’su Annet Shahzad’ında katıldığı toplantıda bölgemize yapacakları yatırımları hakkında görüşmelerde bulunduk. Görüşmelerimizin neticesinde Ülkemize Yatırım yapma kararı alan ETS firmasını kutlar ve hayırlı olmasını dilerim." sözleri ile paylaşmıştı..

Oğuz Şerifalioğlu, Gebze'de yatırımı düşünen Alman sanayicilerini dün Ankara'ya götürerek TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüştürdü ve sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Almanya’nın dev PCB üretici Firması; ETS Veins of Copper, Yönetim Kurulu Başkanı Alı Shahzad, CEO’su Annet Shahzad, Tuba Ebenauer, Unimicron Germany firmasının CEO’su Gerard van Dierendonck, Vikingtest Firma temsilcisi Jake Kelly’ ile birlikte Birlik Başkanımız Sn. Rıfat Hisarcıklıoğluyla bir araya gelerek Ülkemizde yapacakları yatırımlar hakkında konuştuk. Başkanımız Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu destek kapsamında görüşlerini bildirerek hayırlı olsun dileklerini iletti."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.