TÜRK SANAYİ DÜNYASININ BAŞKANI PİMTAŞ A.Ş İÇİN GELDİ

.

Sanayi Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 17:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
359 okunma

TÜSİAD Başkanı ve ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan bugün Gebze'ye gelerek PİMTAŞ A.Ş Yönetim Kurulu başkanı Şamil Tahmaz'a fabrikasında özel bir ziyaret gerçekleştirdi..

TÜSİAD - Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Orhan Turan'ı Gebze Pelitli fabrikasında ağırlayan Şamil Tahmaz, Başkan Turan'a üretim tesislerini gezdirerek üretimleri ve ihracatları hakkında bilgiler sundu..

PİMTAŞ A.Ş İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt bu ziyareti sosyal medyadan "Türkiyenin öncü STK'si TÜSİAD Başkanımız Sayın Orhan Turan'ı fabrikamızda ağırlamak ve Sanayi ve Ekonomi üzerine verimli bir sohbet yapmak çok keyifliydi. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Başkanım ayaklarınıza sağlık." mesajı ile paylaştı..
TÜRK SANAYİ DÜNYASININ BAŞKANI PİMTAŞ A.Ş İÇİN GELDİ

TÜRK SANAYİ DÜNYASININ BAŞKANI PİMTAŞ A.Ş İÇİN GELDİ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.