TOGG ALİYEV'E TESLİM EDİLDİ

KOCAELİ SANAYİ GAZETESİ

Gündem Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 20:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
471 okunma

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’de düzenlenen törenle Anadolu rengindeki Toggu teslim aldı. Törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, temaslarda bulunmak üzere Bakü'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı kabul etti. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü’de düzenlenen törenle Anadolu rengindeki Togg'u teslim aldı.

Törene Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Togg CEOsu Gürcan Karakaş, BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu da katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.