HEM YARDIM GÖNDERDİLER HEM DE EVLERİNİ AÇTILAR

.

Gündem Yayın: 11 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.02.2023 23:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
426 okunma

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu ve Turgut Özal İlkokulu Okul Aile Birliği düzenlediği bireysel yardım kampanyasıyla depremzedelere tırlar dolusu destek gönderdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki depremin ardından asrın felaketine Türkiye’nin her bölgesinden yardım akmaya devam ediyor.  Bu felakete kayıtsız kalmayan Gölcük Değirmendere’de eğitim veren Uğur Mumcu Ortaokulu ve Turgut Özal İlkokulu Okul Aile Birliği, başlattığı ayni yardımla tırlar dolusu malzemeyi bölgeye ulaştırdı.

VATANDAŞLAR EVLERİNİ AÇTI
Depremin ilk gününden itibaren oluşturulan destek kampanyasına duyarsız kalmayan Değirmendere halkı bugüne kadar eşya, giyim ve gıda olmak üzere 3 tır dolusu yardım malzemesi sağladı. Bununla yetinmeyen Değirmendereliler evlerini de depremzedelere açtı. Bugüne kadar 70 aileye de konaklama imkânı sağladı.

AYNİ DESTEKLER ALINIYOR
Bu büyük dayanışma halen büyük bir heyecanla devam ederken maddi hariç her türlü ayni desteği kabul eden okul aile birliği yöneticileri, okul salonuna oluşturulan kayıt bürosuna gelen destekleri tek tek ayıklıyor.  Ekipler yaş, beden ve ihtiyaca göre sıralamasını yapıp titizlikle hazırlıyor. Deprem bölgesinden gelen depremzedeler de
vatandaşların evlerine yerleştirilmeye devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.