GETİP GEBZE KBB BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK'I AĞIRLADI

.

Güncel Yayın: 11 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.03.2023 10:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
385 okunma

Resul Orman başkanlığında kurulan GETİP-Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu, sanayi, siyaset, bürokrası ve iş dünyasının ilgi odaığı olmaya devam ediyor..

Getip Gebze, bu sabah Gökdemir Plaza'da ki merkezinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği Başkanı Kemal Tokmak ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı..

Başkan Resul Orman çok mutlu olduğu bu ziyaret için "Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Yaşar Çakmak beyi,Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği Başkanı Sayın Kemal Tokmak'ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini GETİP ofisimizde ağırlamaktan onur duyduk. Kendilerine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.