GTO BAŞKAN ADAYI OĞUZ ŞERİFALİOĞLU'NUN MESAJI NET

.

Gündem Yayın: 09 Haziran 2026 - Salı - Güncelleme: 09.06.2026 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
158 okunma

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı ve GTO Başkan adayı Oğuz Şerifalioğlu, bir taraftan 2026'nın son aylarında yapılması beklenen GTO kongresi için seçim çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun özel görevlendirmesi ile 2024 tarihinde TOBB adına gittiği Amerika'ya giderek Chicago kentinde sanayi ve iş dünyasının hizmetine soktukları TOBB Trade Center aracılığı Kocaeli ve Gebze Bölgesindeki sanayici ve iş insanlarının ABD'ye ihracatlarına yardımcı oluyor..

Oğuz Şerifalioğlu dün gerçekleştirmiş olduğu sanayi ve iş dünyasına yönelik ziyaretlerini sosyal medyadan şu mesajla paylaştı;
"
Sanayicilerimizin üretim gücünü küresel pazarlara taşımak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Özellikle ABD pazarı başta olmak üzere, ihracat potansiyeli yüksek bölgelerde yeni fırsatları değerlendirmek ve sanayicilerimizin uluslararası rekabet gücünü artırmak için temaslarımızı sürdürüyoruz.

Güçlü üretim altyapımızı doğru stratejilerle buluşturarak, yeni iş birliklerinin ve sürdürülebilir büyümenin önünü açmayı hedefliyoruz. Sanayicilerimizle birlikte; üretimde, ihracatta ve küresel pazarlarda daha güçlü bir geleceğe yürüyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.