GEBZE TİCARET ODASININ İKİNCİ MOBİL AŞEVİ DE DEPREM BÖLGESİNDE(video)

.

Yaşam Yayın: 12 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.02.2023 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
250 okunma

Kahramanmaraş depreminin hemen akabinde harekete geçen GTO Başkanı Başkan Nail Çiler'in, deprem bölgesine gönderdiği 30 tır ihtiyaç malzemesinin yanı sıra bölgeye intikal ettirdiği Mobil Aşevi, deprem bölgesinde en fazla zarar gören Elbistan ilçesine ulaşarak zor durumdaki insanlarımıza sıcak yemek ikramında bulunmaya başlamıştı..

GTO Başkanı Nail Çiler, ikinci mobil aşevini de, yine deprem bölgesinde en fazla zarar gören yerleşim birimlerimizden birisi olan İskenderun’a gönderdi. İskenderun’da ki GTO Mobil aşevi bu akşamdan itibaren binlerce depremzede ve arama kurtarma çalışmasında olan ekiplere sıcak yemek ikrmaında bulundu..

Başkan Çiler, Kocaeli haberi gazetemize yaptığı özel açıklamada  "Acımız çok büyük, yüreğimiz yanıyor ama şimdi acil olan oradaki insanlarımızın yardımına koşarak yaralarımız birlikte sarmaktır. Elbistan’dan sonra ikinci mobil mutfağımız afet bölgesinde İskenderun’da hizmete gönderdik. Mobil aşevei ekibimiz bugün itibari ile orada da sıcak yemek dağıtımına başladı. Deprem bölgelerimize gücümüz yettiğince her türlü yardımları göndermeye devam edeceğiz " Dedi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.