MUSTAFA TÜRKER VE SANAYİCİLERDEN NAİL ÇİLER'E VEFA

.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 11:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
488 okunma

Gebze Ticaret Odası Başkanlığından istifa ederek CHP saflarına katılalarak siyasete atıldıktan sonra CHP Kocaeli milletvekili adayı gösterilen Nail Çiler'e sanayici dost ve arkadaşlarından kendsine vefa geldi..

Uzun yıllar GTO Başkanlığı yaptığı ve OSB Müteşebbis heyetlerinde yer aldığı için Gebze Bölgesinde çok sayıda sanayicilerle dostluk ve arkadaşlığı bulunan Nail Çiler'e bu yeni yolculuğunda başarı dileklerini iletmek isteyen sanayici arkadaşları dün akşam DOSB Başkanı ve GTO eski meclis üyesi  Mustafa Rahmi Türker'in organizasyonu ildüzenlenen iftar yemeği programında Nail Çiler ile bir aray geldiler..

Nail Çiler çokmutlu olduğu ve duygulandığı bu buluşmayı sosyal medyadan "Dilovası Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) Başkanı Mustafa Rahmi Türker Beyin davetiyle, kendilerinin Atabay Kimya adına düzenledikleri iftar yemeğine katıldım. Kıymetli sanayici dostlarımla bir arada olmak, onlarla sohbet etmek ve aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duydum. Uzun yıllar GTO Başkanı kimliğimle birlikte mesai yaptığımız dostlarımıza önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz sanayi vizyonumuzu ve politikalarımızı paylaştım. Davetleri, ilgileri ve destekleri için kendilerine teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da hep birlikteyiz." ifadeleri ile paylaştı..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.