Hyundai Assan’da bayram sevinci yaşandı

.

Sanayi Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 15:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
390 okunma

Hyundai Assan’da bu bayram da gelenekler değişmedi; Hyundai Assan’da bayram sevinci yaşandı

Hyundai Assan’da gelenekler bozulmadı; fabrika yönetimi işçiler ile tek tek bayramlaştı. Başkan Sangsu Kim, tatilde araç kullanacak iş arkadaşlarına güvenli ve dikkatli bir sürüş diledi.

TEK TEK EL SIKIŞTILAR
Hyundai Assan yönetimi geleneksel hale gelen bayramlaşmasını bu yılda tekrarladı. Başkan Sangsu Kim ve yöneticilerin tüm çalışanlar ile tek tek bayramlaşmasıyla bayram sevinci erken yaşandı. Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı bayramlaşma etkinliği gün boyunca bütün vardiyalar için yapıldı. 

BİRLİKTELİKLER PEKİŞTİ
Koreli ve Türk yöneticiler, 3 vardiya çalışan, taşeron firmalar ile 3000’i aşan Hyundai Assan çalışanlarının bayramını kutlarken, dostluk ve birliktelik duygularının pekiştiği etkinlikte çalışanların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Başkan Sangsu Kim, Ramazan Bayramlarını kutlarken, tatilde araç kullanacak iş arkadaşlarına güvenli ve dikkatli bir sürüş diledi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.