GTO'NUN ÖNCEKİ DÖNEM GENÇ KADROSU BAŞKAN ASLANTAŞ'I ZİYARET ETTİ

.

Odalar Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 22:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
505 okunma

Gebze Ticaret Odası'nın önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden Ercan Altınkaya ve Hayati Bayram ile önceki dönem meclis üyeleri Baran Aydın, Engin Karaman, Doğan Uzel, Gökhan Altıntaş, Tufan Şahinkesen, Cem Demir, Mustafa Mican, Raşit Aslan, Murat Gedik ve Mustafa Zorcu bugün topluca GTO Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni seçilen Abdurrahman Aslantaş’a hayırlı olsun ve tebrik ziyaretinde bulundular.

GTO'nun önceki döneminde görev yapan bu genç isimler, GTO Başkanı Nail Çiler ile ters düştükleri için tekrar meclis üyeliklertine aday olmamışlardı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, önceki dönemde birlikte görev yaptığı arkadaşlarına bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.