GEBZE'NİN YÜKSELEN DEĞERİ GETİP ONLARA YARDIM ELİNİ UZATTI

.

Odalar Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 17:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
448 okunma

Gebze'de geçtiğimiz yıl kurulan Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP), ilk olarak Doğu Anadolu Bölgesine giderek Kars, Ardahan ve Iğdır'dan oluşan Serhad illerindeki Sanayi ve Ticaret odaları ile İl Üniversitelerine yaptığı iş ve ticareti geliştirme ziyaretlerini tamamladıktan sonra geçtiğimiz ayda komşu illlere açılarak Yalova Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ağırlanmışlardı..

Ticareti geliştirme çalıştırmalarına aralıksız devam eden Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız Kahramanmaraş depreminde zarar gören depremzedelerimizin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak için üyelerinden topladıkları ayni ve nakdi yardımları Kocaeli Valiliğine teslim ettiler..

GETİP Başkanı Resul Orman, Yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Karadeniz, Turan Tatar, Fatih İşlek ve Akın Yıldırım ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek hem deprem yardımlarını teslim ettiler hem de Kocaeli ve Gebze Bölgesindeki ticari yaşam üzerine bilgi alışverişinde bulundular.. 

Başkan Resul Orman bu ziyaret ile ilgili olarak yaptığı kısa açıklamada "Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde, GETİP olarak yaptığımız ayni yardımlardan kalan nakit paramızı,deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere Kocaeli Valiliğine teslim ettik. Sayın Valimiz Seddar Yavuz beye ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz." bilgisini paylaştı..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.