GEBZE SANAYİSİNDEN BİR İSİM MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDA

.

Siyaset Yayın: 05 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 05.04.2023 00:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
438 okunma

Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları içinde siyasi performansı ve etkinlik programları en çok göz dolduran isimlerden birisi olan  PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt, Ak Parti Genel Merkezinde Kocaeli Milletvekili adaylarının belirlenmesi için üst kurula sunulan 28 kişilik listede isminin yer alıp almadığına bakmaksızın siyasi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor..

Geçtiğimiz hafta bir dizi etkinlik programı ile Kocaeli ve Gebzeliler ile buluşan Özlem Kozankurt bugünde Gebze'nin kenar mahallelerine giderek, hasta ziyaretlerinde bulundu ve ihtiyaç sahibi ailelere iftariyelik koliler dağıttı..

Özlem Kozankurt'un bu ziyareti, özellikle Gebzeli kadınları çok mutlu ederken kendisini "Gebze'nin ilk kadın milletvekili" olarak mecliste görmek istediklerini dile getirdiler..   

ÖZLEM KOZANKURT BUGÜNE NASIL GELMİŞTİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptıktan sonra teşkilatlardan ve parti tabanında büyük ilgi ve destek gören Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe yöneticisi ve PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt'a Gebze Bölgesi genelinde de ilgi ve destek yaygınlaşıyor..

Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Gebze İlçe mahalle Teşkilat başkanlarını, tüm mahalle muhtarlarını, iş kadınlarını ve Gebze basın mensuplarını ayrı ayrı kahvaltı ve iftar programlarında ağırlayan Özlem Kozankurt daha sonra Gebze Bölgesinde faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarını iftara programında ağırladı..

Özlem Kozankurt'un Gebze  STK başkanları ile iftar yemeğinde buluşma programına başta Gebze Esnaflar Odası Başkanı Alper Demir, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Atsız, Gebze Ticareti Geliştime Platformu Başkanı Resul Orman, Gebze Kırım Türkleri Derneği Başkanı Ahmet Atayşen ve Marmara Iğdırlılar Dernek Başkanı Nihat Yıldırım olmak üzere çok sayıda STK Başkanı katılım sağlayarak, kendisine çıkmış olduğu bu yeni siyasi yolcluğunda başarılar diledi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.