BAŞKAN ŞERİFALİOĞLU'NUN GEBZE İLİNE DESTEK ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

.

Gündem Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 15:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
808 okunma

Türkiye'nin 100. yılında 100 il ve 1000 ilçe için çalışma başlatıldı. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin önerisiyle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da talimatıyla  Ak Parti tarafından başlatılan çalışmada; aralarında Gebze, Polatlı, Cizre, Ünye, Siverek, Yüksekova'nın da bulunduğu, nüfusu 100 binin üzerinde çok sayıda ilçenin, il olması planlanıyor..

"Türkiye'nin 100. yılında 100 il" çalışması, uzun yıllardan beri il olmayı hayal eden Gebze'de büyük bir heyecan oluştururken, Gebzelilerin bu arzusunun gerçekleşmesi için elini taşın altına koymak isteyen isimlerden birisi de GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu oldu..

Oğuz Şerifalioğlu dün GTO Meclisi toplantısında Gebze'nin neden il olması gerktiği konusunda uzun ve içi dolu bir konuşma yaptı ve o konuşması Meclsi üyeleri tarafından ayakta alkışlandı..

Başkan Şerifalioğlu, Gebze'nin il olması talebine destek olmaları için  Gebze'de kurulu bulunan OSB Başkanlarını ziyaret ederek, Gebze'nin il olma girtişimlerine katkı sunmalarını istedi. 

Bu kapsamda Gebze Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan'a da bir ziyaret gerçekleştiren Oğuz Şerifalioğlu, yaptığı kısa açıklamada "Gebze Güzeller Osb Başkanımız Sn.Adem Ceylan’ı ziyaret ederek güncel konular hakkında fikir alışverişi yaptık. Gebze’mizin il olması konusunda sonsuz desteklerini ilettiler." ifadelerine yer verdi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.